keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Unet

Mikä on unien tarkoitus? Mielestäni omilla mietteilläni unien tarkoituksena on tasapainoittaa elämää aivojen kautta  kaikenlaisissa mittsauhteissa, köyhyys, yksinäisyys ja monet muut. Stressaan itse yleensä aina paljon rahasta ja siitä kuinka en voi tehdä juurikaan mitään enkä pitää hauskaa, mutta näen taas unia kun stressitaso nousee tiettyyn pisteeseen. Näen unta jossa voitan / vain on paljon rahaa ja pystyn elämään täyden todentuntuisen unen "päivä rikkaana" uni tuntuu aivan todellista ja aamulla muistan todella hyvin unet ja olen yleensä todella onnellinen seuraavana päivänä kunhan osaa asennoitua siihen oikein. 
Tasapainoittamalla aivojen toimintaa masennuksen suhteen itselläni unet toimivat ainakin itselleni kunnon luonnon lääkkeenä laajasti ajateltuna unien ja aivotoiminnan kannalta. 
Olisi mielenkiintoista kuulla muilta unia ja muita mietteitä asioista, ehkä pientä tutkimustakin voisi kasaan laittaa.

1 kommentti:

  1. ja joskoon homma ei mene liian räikeeks ja vaikaesti ymmärrettäväksi niin voisi jopa hieman astrologiaakin verrata näihin uniin, mutta siitä sitten jonkin ajan päästä. olisi tosiaankin tosi mukavaa jos joku ottaisi vaikka vähän kantaa ja kertoisi vähän horoskooppimerkkejä ja omia uniaan tänne :)

    VastaaPoista